Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

marți, 30 octombrie 2012

Concurs la creative hands!

CONCURS - Handmade Halloween

Ce poţi câştiga?
1. Face painting pentru Halloween de la Ivona Szabo


sau

2. Bijoux realizate prin tehnica quilling de la Teen Joy Ce trebuie să faci? Sunt 3 paşi de făcut:

1. Dă like paginii creative hands (dacă nu ai dat încă)
2. Dă share acestui concurs pe pagina ta.
3. Trimie o poză cu tine şi un produs cumpărat de la unul dintre membrii creative hands la creativehands.ms@gmail.com. Spune-ne de la cine ai cumpărat produsul şi cu ce ocazie.

Te poţi înscrie între: 24 - 31.10.2012

Tragerea la sorţi va fi în: 31.10.2012

Noi vom posta poza ta în albumul dedicat concursului de pe pagina creative hands. Fiecare poză intrată în concurs primeşte un număr, iar în 31.10.2012 se face tragerea la sorţi cu random.org. Vor fi 2 câştigători: primul câştigător va primi pictura pe faţă pentru Halloween, iar al doilea va primi bijuteriile.
Succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu