Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

Cum comanzi?

Simplu! Trimiţi un mail la codronix at gmail punct com şi ne spui ce doreşti să cumperi, cum te numeşti şi unde să-ţi trimitem coletul. În cel mai scurt timp posibil după primirea comenzii, noi îţi trimitem un mail de confirmare şi-ţi putem răspunde la întrebările cu privire la produsele comandate, la modalitatea de plată sau unele aspecte legate de datele de livrare (asta dacă ai întrebări :) )

Plata se poate face ramburs (la primirea coletului prin Poşta Română) sau în avans prin transfer într-un cont bancar (datele ţi le comunicăm pe mail) la alegerea ta. La costul produselor se adaugă şi taxa de livrare care e de 7 RON şi include costurile de ambalare, transportul coletului şi taxa de mandat postal ramburs. Nu avem comanda minima.
 
Expedierea coletului o facem în cel mai scurt timp posibil şi te rugăm să ţii cont că transportul prin Poşta Română durează aproximativ 3-4 zile lucrătoare. După această perioadă ar trebui sa primeşti un aviz poştal şi să-ţi ridici coletul. La cerere, noi putem să-ţi trimitem coletul şi prin curier, dar trebuie să specifici asta în mail. Important! Dacă nu ai adresa la care locuieşti în cartea de identitate, trebuie să treci la adresă Post Restant cu datele oficiului poştal cel mai apropiat de tine, unde vei primi coletul. În acest caz, nu o să primeşti aviz de la poştă şi te rugăm să verifici după cele 3-4 zile dacă a sosit coletul tău şi să îl ridici.

Dacă eşti din Tîrgu-Mureş, ne putem intâlni (de exemplu: în centru) pentru a-ţi da coletul personal (bineînţeles fără cheltuieli de transport).

Restituiri şi schimburi
 Noi sperăm că produsele vor fi pe placul tău şi nu vor fi probleme, dar în cazul în care ai vreo nemulţumire legată de produse, te rugăm să ne contactezi şi vom găsi o soluţie împreună. Acceptăm returnarea produselor în 2 zile de la ridicarea coletului în starea în care au fost primite, adică fără defecte. Vei primi contravaloarea produselor, dar nu şi a costurilor de livrare.