Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

marți, 7 decembrie 2010

Colecția de iarnă

Așa cum am promis cu puțin timp în urmă, acum am postat câteva din creațiile noastre pe teme de iarnă, o găsiți mai ușor dacă accesați pagina aceasta: Iarnă, unde am inclus noii cercei realizați. Vrem să vă spunem că pentru prima dată am lucrat cu piele naturală pe care am pictat-o cu vopsele acrilice și pe care am cusut de mână mărgele de nisip. Este o premieră pentru noi și sperăm să vă placă. Pe lângă clopoțeii promiși, rămânând tot la tema de iarnă și niște îngerași folosind pietre semi-prețioase și mărgele de sticlă, îi găsiți aici: Îngerași.

Brățara din piele, cusută cu onix, este, de asemenea, o noutate, prima de acest gen, după cum vedeți ne place să experimentăm mereu lucruri noi. Să nu credeți că am uitat de concursul pe tema de coral, ne-am gândit la un premiu mai special, având în vedere și Crăciunul și sperăm să nu vă dezamăgească surpriza pe care o pregătim.

Va așteptăm cu păreri despre noile modele și, de ce nu, asteptăm idei noi pe teme de iarnă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu