Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

vineri, 17 decembrie 2010

Al doilea concurs cu premii

 Așa cum v-am promis am pregătit ceva mai special pentru concursul ce se desfășoară în perioada sărbătorilor. Premiul este acest pandantiv realizat din sârmă argintată, coral alb și roșu. Dimensiuni: lungime 6 cm, lăţime 3 cm.

Tot ce trebuie să faceți e să răspundeți la întrebarea:
Cărei categorii de persoane nu le este recomandat coralul?
Răspunsul îl puteți găsi dacă citiți cu atenție articolul nostru despre coral de aici: Coralul.
Puteți răspunde până pe 28 decembrie 2010, la ora 20 și câștigătorul va fi anunțat pe 29 decembrie. La tragerea la sorți participă și cei care s-au înscris pe facebook sau pe breslo.


Mult succes!
P.S. Lănțișorul nu este oferit ca premiu :P De asemenea, vă rugăm ca atunci când lăsați un comentariu aici, pe blog, să ne lăsați la adresa url fie mailul, profilul de blogger sau de facebook sau orice metodă prin care vă putem contacta ca să vă înmânăm premiul.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Coralul este nerecomandat hipertensivilor.

blogurim spunea...

Perfect pentru prietena mea deci ma bag si eu...
Neindicat in folosirea de catre hipertensivi!

Trimiteți un comentariu