Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

miercuri, 17 noiembrie 2010

Primul nostru concurs cu premii

Așa cum am anunțat aici, am pregătit pentru tine o serie de concursuri și am publicat  pe blog primul articol despre onix. Întrebarea noastră pentru tine este:

Care planetă este asociată cu onixul?

Poți răspunde la  întrebare până în 29 noiembrie, ora 20 printr-un comentariu la acest post. Vom anunța câștigătorul pe 30 noiembrie care va fi ales prin tragere la sorți, cu ajutorul programului Random Number Generator. Noi vom contoriza ordinea în care s-au înscris în concurs participanții, concursul desfășurându-se în paralel și pe Facebook.

De asemenea, ținem să te anunțăm că în perioada concursului vom avea promoţii la bijuteriile realizate din fiecare piatră prezentată, astfel până pe 29 noiembrie vom avea reduceri de 20% la produsele realizate din ONIX. Adică la: 
http://codronix.blogspot.com/2010/11/cercei-dreptunghiulari-din-onix.html,
http://codronix.blogspot.com/2010/11/set-din-malachit-si-onix.html și
http://codronix.blogspot.com/2010/11/cercei-din-chipsuri-de-coral-portocaliu.html
Prețul afișat acolo este cel real, reducerea se va aplica ulterior.

Și acum să îți prezentăm și premiul: un inel reglabil realizat din onix și sârmă argintată.



9 comentarii:

me me me spunea...

saturn...de 2 ori saturn...:d me si pepe..=))

Alina Costache spunea...

saturn este raspunsul corect :d

cristina varadi spunea...

raspuns corect: saturn :)

Unknown spunea...

raspunsul este SATURN :D

Roxa spunea...

Saturn, baby.

ruxandra oancea spunea...

saturn este planeta asociata cu onixul

cristina spunea...

saturn:d

adriana spunea...

Raspuns: Saturn!

Fagaras Gabriel spunea...

SATURN

Trimiteți un comentariu