Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

luni, 15 noiembrie 2010

Avem și concurs

Ne-am propus să organizăm o serie de concursuri atât aici pe blog, cât și pe facebook cu premii constând din creațiile noastre. Vom publica niște articole despre pietrele noastre favorite și pe care le utilizăm în realizarea cerceilor expuși pe blog. La fiecare două săptămâni, vom pune o întrebare și dacă ai citit cu atenție articolul respectiv, vei putea răspunde cu ușurință la întrebarea noastră.

Vom contoriza răspunsurile corecte, fiecărui răspuns valabil i se va atribui un număr și la sfârșitul celor două săptămâni vom folosi un program de genul Random Number Generator ca să tragă la sorți. Astfel, vom determina câștigătorul. Premiul va fi anunțat atunci când punem întrebarea și îi va fi livrat câștigătorului prin Poșta Română, în cel mai scurt timp posibil (dacă acesta e din Tîrgu-Mureș sau Reghin, livrarea se face personal).

Așa că stai pe aproape, în curând vom posta articolul, apoi întrebarea împreună cu premiul oferit de noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu