Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

marți, 30 noiembrie 2010

Câștigătoarea primului concurs

și implicit a inelului este cea care s-a înscris cu numărul 8 în concurs, adică Sonia Comșa. O felicităm și celorlalți vă urăm succes la concursurile viitoare, pentru că vă pregătim și alte surprize.

Trebuie să vă povestim colaborarea pe care am avut-o cu Xtensii, pentru care am realizat o serie de cercei și care sunt oferiți ca premiu pe Makemehappy, dacă vă adăugați la lista de cadouri un produs de la Xtensii. Prima reacție la concursul acesta am primit-o de la Oana și ne bucurăm foarte mult că e una pozitivă.

În rest, pregătim o colecție specială pentru Crăciun și iarnă, poate că ați și observat clopoțeii pe care i-am postat acum câteva zile. Vom reveni și cu alte poze pe măsură ce ne punem în aplicare creațiile.

Vă mulțumim pentru participarea la concurs, a fost o surpriză frumoasă să avem atâția concurenți și țineți aproape, urmează și altele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu