Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

joi, 15 decembrie 2011

Târg de Crăciun

Te invităm la Expoziţia şi Târgul de obiecte handmade de Crăciun.

Vei găsi aici o mulţime de obiecte unice lucrate manual, numai bune de pus sub brăduţul de Crăciun, în brăduţ sau de oferit cadou ;)

Program: vineri, 16.12.2011, orele 17 - 20
sâmbătă, 17.12.2011, orele 11 - 19

Expozanţi: Tunde, Ivona, Alexandra, Oana, Eugen, Codronix Bijoux, greenway (Iulia Sara), Ai Akira şi alţii.
Prin acest eveniment sprijinim şi copiii de la şcoala specială Tg. Mureş.

Te aşteptăm cu drag!

P.S.: Hai să ne vezi lucrând :) şi, pentru a fi şi mai interesant, te lăsăm să faci singur(ă) design-ul la cercei sau la decoraţiunile de Crăciun din materialele disponibile.

Avem şi CADOURI!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu