Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

marți, 20 septembrie 2011

Concursul nr. 6 Codronix Bijoux

   
Concursul nr. 6 se va desfăşura astfel :

1. Enumeraţi 5 proprietăţi ale turcoazului.

Răspunsul îl găsiţi în articolul despre turcoaz.

Răspunsurile de tipul copy/paste nu vor fi luate în considerare!

2. Opţional: Care este piatra semipreţioasă pe care o preferaţi? De ce?

Vă puteţi înscrie la concurs până la data de 30 septembrie 2011, ora 24:00, printr-un comentariu mai jos sau pe pagina Codronix Bijoux. Câștigătorul va fi anunţat pe 1 octombrie şi va fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul programului Random Number Generator. Ordinea de intrare în concurs va fi ordinea în care v-aţi înscris. Concursul se desfășoară și pe pagina de facebook: Codronix Bijoux

Vă puteţi înscrie o singură dată la concurs: fie pe Facebook, fie pe blog.

La acest concurs câştigătorul/câştigătoarea va câştiga broşa cu turcoaze de mai jos:În cazul în care câştigătorul va avea răspunsul şi pentru cea de a doua întrebare, cea opţională, va primi un premiu suplimentar surpriză (asortat cu broşa).

SUCCES!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu