Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

joi, 7 iulie 2011

CUARŢUL ROZ

Deşi am lipsit o perioadă destul de lungă, sperăm că vă veţi bucura de revenirea noastră cu un nou concurs. Regulile rămân aceleaşi: azi apare articolul despre CUARŢUL ROZ, îl citiţi cu atenţie şi aşteptaţi întrebarea şi premiul pentru răspunsul câştigător care vor apărea foarte curând. Alegerea răspunsului câştigător se va face prin tragere la sorţi cu Random Number Generator, ca şi la celelalte concursuri. Vă aşteptăm să participaţi în număr cât mai mare!




  CUARŢUL ROZ

Descriere: Varietate de cuarţ.
Compoziţia chimică: Dioxid de siliciu (cuarţ)
Duritate
: 7 (din 10)
Luciu
: sticlos

Culori: nuanţe de roz sau culoarea piersicii, semi-opac. Culoarea devine mai fadă în lumina directă a soarelui. Trebuie purificat frecvent, cere o nouă purificare atunci când îşi schimbă culoarea.
 
Piatră recomandată pentru:
ZODIILE:
Berbec, Taur, Gemeni, Fecioară, Balanţă
LUNA DE NAŞTERE: Ianuarie, Octombrie
PLANETA GUVERNATOARE sau dominantĂ:
Venus
INFLUENŢA NUMEROLOGICĂ: pentru cei născuti sub influenţa numărului 7
ANIVERSARE: Se oferă la aniversarea a 2 ani (căsătorie)
CHAKRE: 3, 4, 6, 7
PROFESII: artişti

 
efecteLE asupra purtĂtorului:
Promovează toate tipurile de dragoste, este o piatră a iubirii pure.
Aduce dragoste, prietenie şi fericire.

Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, eşecul, gelozia, vinovăţia.
Aduce echilibru la nivel emoţional, calmează.
Atrage dragostea, conferă frumuseţe interioară şi exterioară.
Aduce linişte, bunătate, respect de sine, capacitatea de a ierta, căldură, toleranţă, generozitate, compasiune, bucurie de a trăi.
Ajută la exprimarea emoţiilor.
Măreşte capacitatea de comunicare.
Înlătură gândurile şi energiile negative.
Măreşte fidelitatea.
Calmează ieşirile temperamentale.
Echilibrează la nivel emoţional şi sexual.
Măreşte iubirea maternă.
Aduce bunătate, linişte sufletească.
Atrage persoane bune în preajma noastră.
Stimulează creativitatea şi talentele artistice, deschide interesul spre artă.
Protejează îndrăgostiţii, copiii, părinţii.
 

Recomandabil a se purta în perioade de mari tulburări emoţionale: divorţ, eşecuri, necazuri, este un bun balsam pentru sufletele îndurerate.
Recomandabil celor care au nevoie de o mai bună disciplină, pentru cei care nu au curajul de a-şi asuma responsabilităţi.


SĂnĂtate: benefic pentru inimă, rinichi, sistemul circulator, urechi, gât, nas, sinusuri, sprijină fertilitatea, reglează problemele sexuale, reduce migrenele, benefic în cazuri de leucemie, vertij, răni, echilibrează activitatea organelor genitale, a ficatului, a rinichilor, a vaselor de sânge, a plămânilor, a ganglionilor, a timusului, ajută la regenerarea ţesuturilor, echilibrează energiile yin-yang, previne entorsele, ajută la scăderea în greutate.

Sursa: www.acvaria.com

1 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu