Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

luni, 14 februarie 2011

Câștigătorii celui de-al treilea concurs

Așa cum v-am promis, azi, 14 februarie vom anunța câștigătorul concursului. Pentru că ați fost foarte interesați de acest concurs și ați participat în număr atât de mare, ne-am hotărât să dublăm premiul, și anume, să vă oferim mai multe șanse de câștig. Așa că cele două inele realizate din sârmă argintată și ametist merg la........

numărul 74, adică Ioana Kurty și numărul 13, care de data asta e cu noroc, adică Andreea Gheorghiu.

Mulțumim pentru participarea în număr atât de mare, asta înseamnă că v-a plăcut premiul și vă așteptăm și la următoarele, pentru că vor mai fi cât de curând.

3 comentarii:

MihaeRa spunea...

Felicitari castigatoarelor!!!

Anonim spunea...

Congrads` girls:*

Mihaela Pojogu spunea...

Felicitari fetelor !

Trimiteți un comentariu