Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

miercuri, 29 decembrie 2010

Câştigătorul celui de-al doilea concurs este.....

La tragerea "electronică" la sorţi a ieşit numărul 4
concurenta cu numărul 4, adică Tatiana Ghinda care a participat de pe facebook. O felicităm pentru premiu şi sperăm să poarte cu plăcere pandantivul. Pentru al doilea concurs, am optat să diversificăm metoda de înscriere. Pentru blog şi breslo am păstrat varianta utilizată la primul concurs, şi anume, răspunsul la o întrebare pusă pe baza unui articol publicat pe blog. Pentru facebook, am vrut să ne împrietenim cu cât mai mulţi dintre voi, aşa că fiecare concurent ne-a recomandat minim 3 prieteni care au devenit şi prietenii noştri virtuali.

Mulţumim pentru participare tuturor, promitem că luna ianuarie nu va fi nici ea lipsită de concursuri şi profităm de această ocazie să vă urăm numai bine în noul an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu