Onixul este o varietate de cuart, adesea cu striatii de diferite culori (albe, rosii, cenusii). Cele mai frecvente sunt onixul alb si negru. Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur (mai ales cel verde), Rac (mai ales cel alb), Leu, Fecioara, Balanta (mai ales cel verde), Sagetator, Capricorn (mai ales cel negru). Este o piatra a sigurantei si a securitatii si asigura protectie impotriva dusmanilor si adversitatii, a energiilor negative, magiei negre si blestemelor. Aduce: noroc, prietenie, bucurie, fericire, o perspectiva spirituala vietii. Stimuleaza manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri, spiritul de conducere, succesul in casnicie, popularitatea.

marți, 30 octombrie 2012

Festivalul Toamnei, 19-21 octombrie 2012 (I)

   De câteva luni am intrat în proiectul creative hands. E vorba despre un grup de oameni frumoşi şi activi care creează lucruşoare deosebite, folosind diverse tehnici şi resurse. Ultimul eveniment la care am participat împreună a fost un festival al toamnei organizat la mall. Promenada Mall. 
  Am stat 3 zile acolo lângă un producător de brânză :)) Noi cu cercei şi obiecte decorative, el cu brânză... minunată combinaţie... noroc cu săpunurile naturale ale Alinei - Senia Soap - care ne-au ajutat să trecem peste minunatul iz de lactate fermentate :D  


 Vă invit să le încercaţi, sunt minunate!

 Am mai avut la stand pe:


TeenJoy cu bijoux realizate prin tehnica quilling:




Ada bijoux cu bijuterii diverse:

 

greenway
cu bijoux din materiale reciclate:





 Carmen cu bijoux şi obiecte de decor:




Ivona cu obiecte decorative. A făcut picturi pe faţă copiilor şi nu numai lor.

Să vezi acolo fericire :)





Angela a venit cu genţi şi accesorii vintage:







 Aureliana a participat cu tablouri realizate prin tehnica quilling:







Cristina cu bijoux şi pahare din sticlă pictate:



Şi, bineînţeles, Codronix cu bijuterii din sârmă şi pietre semipreţioase:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu